top of page

Black Nativity Group

Public·857 members

Чи варто купувати б/у ноутбук-трансформер з Європи або США?

Привіт, друзі! Замислююсь над покупкою ноутбука-трансформера для навчання та фрилансу. Бачив, що в онлайн-магазині «КомпБест» є багато моделей з Європи та США, виглядає привабливо. Хтось уже замовляв там подібні пристрої? Як з якістю, реальним станом і гарантією? Поділіться досвідом або порадьте, чи варто брати б/у трансформер саме там

14 Views
Emily Thompson
Emily Thompson
31 déc. 2025

Я теж нещодавно взяв собі б/у ноутбук-трансформер — Lenovo Yoga. Брав не новий, але в гарному стані.

Замовляв через «КомпБест». В принципі, все пройшло без напрягу: оплатив частинами, доставили швидко, ноут виглядав майже як новий. До речі, Найбільший Асортимент в Україні5000 моделей в наявності.від "Привата" та "Mono" без відсотківОтримуйте безкоштовно кур'єром100% перевірені комп'ютери світових брендівСплачуйте частинамиОплата при отриманніБезкоштовна доставкаРеальна гарантія — Гарантія від 6 до 18 міс Купити б/у ноутбук у Дніпрі — можу порадити глянути тут . все це дійсно актуально, я перевіряв перед замовленням.

Мені особисто зручно і як для навчання, і для перегляду фільмів. Єдине — прийшов без коробки, але в описі це було вказано. Як на мене, хороший варіант, якщо не гнатись за новим, але хочеться щось якісне й функціональне.

bottom of page